GSM: +32 (0) 488 14 13 12             E-mail: hallo@coachedbytracy.be

 

Paard en coach

Lynn Kemp en Tracy
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Paardencoach ontmoet paard

A Match made in heaven

Mijn paard en ik zijn een match made in heaven.

We zijn op elkaar ingespeeld. Onze intuïtie is sterk en onze zintuigen alert. We zien, we voelen en we groeien samen. Zij is de sleutel tot persoonlijke en professionele groei, zowel bij mij als bij mijn cliënten.

Voor mijn coachingsjaren ging ik namelijk eerst door mijn persoonlijk en professioneel proces, voor ik klaar was om je te ondersteunen in jouw traject.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Love is the closest thing we have to magic
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Paardencoach Lynn Kemp

Lynn Kemp

Mijn geschiedenis

De financiële wereld!

Geloof het of niet, daar gaf ik bijna 20 jaar het beste van mezelf als manager in een internationaal team. Ik leerde echter snel dat goed zijn in je job, niet automatisch betekent dat je het graag doet. Het was tijd om mijzelf de belangrijke vragen te stellen: Waar krijg ik energie van? Wat laat mijn hart sneller slaan? Wanneer voel ik me gelukkig?

Met een tussenstop in het familiebedrijf kreeg mijn idee om mensen te coachen vorm. Ik verdiepte en specialiseerde me in het ondersteunen van bedrijven, individuele trajecten en teamcoaching. Met een voorliefde voor en een specialisatie in familiebedrijven. Tracy stond al die jaren naast mijn zijde en helpt me bij zowel individuele coachingstrajecten als bedrijfscoaching.

Mijn opleidingen

Ergens moet je starten en dat was bij mij met een opleiding tot lifecoach. Ik kreeg echter snel de microbe te pakken, en voor ik het wist, schreef ik me in voor een opleiding stress, burn-out, hsp coach.

Daar stopte het niet, want ik volgde ook een opleiding coachen met paarden, methode “paard als spiegel”, systemisch coachen en trauma met paarden.

Coachen betekent blijven leren en evolueren, dus na deze sterke basis blijf ik nieuwe dingen ontdekken en groeien. Zowel persoonlijk als professioneel.

Lynn Kemp
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Ik volg mijn gevoel, maar neem mijn verstand ook mee
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Co-coach

Tracy

Mijn paard

Meestal zit je intuïtie goed en dat was zeker het geval toen ik Tracy ontmoette.

Ze spiegelde in een oogopslag mijn gedrag, belemmerende gedachten, pijnen, blind spots, gevoel en mijn volledige ‘zijn’.

Tracy deed mijn ogen open voor wat ik niet wilde zien of nog niet kon zien en dat doet ze nog steeds, maar nu ook bij mijn klanten.

Waarom een paard als coach

Paarden zijn vluchtdieren en spiegelen instinctief gedrag. Ze reageren op de kleinste aanpassing, zoals veranderingen in je hartslag, ademhaling, bewegingen of energie.

Waarom?

Omdat veiligheid voor kuddedieren een prioriteit is. Focust Tracy zich op de meest subtiele veranderingen in je lichaamstaal en jij bent voor haar veilig wanneer je denken, doen en voelen overeenstemmen.

Tracy
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
A horse is a boldly display of dignity, inspiration, vision, achievement and love
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

De vraagstukken die binnenin jou leven, zijn veel zichtbaarder voor een paard. Het is een overlevingsinstinct waarbij ze feedback geven bij interactie. Ze maken je attent op je blokkade, weerstand of angst en zorgen voor inzichten. In je persoonlijke leven een grote troef, in familiebedrijven onmisbaar.